Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.
Vizvári Róbert - portugál tolmácsolás, fordítás, nyelvtanítás, idegenvezetés Vizvári Róbert - portugál tolmácsolás, fordítás, nyelvtanítás, idegenvezetés Tolmácsolás Fordítás Nyelvkönyvek Idegenvezetés
portugál tolmácsolás, fordítás, nyelvtanítás, nyelvkönyv, idegenvezetés Tolmácsolás Fordítás Nyelvtanítás Nyelvkönyvek Idegenvezetés
 

Nyelvkönyvek
Viva Brasil I.
Viva Brasil II.
¡Viva España!
 
 

Nyelvkönyvek:

2014 márciusában megjelent Vizvári Róbert VIVA BRASIL I. nyelvkönyve.
(354 oldal; 210x290; színes, puha borítású)

Ez a nyelvkönyv 10 év szerkesztett nyelvi tanulmányok anyagát foglalja egybe. Az első kötet kezdő szinttől közép fokig mutatja be a nyelvi tudnivalókat. A könyv 5 ezer szó és példamondat segítségét használja az ismeretek elsajátításához. Hasznos lehet, hogy a nyelvészeti anyag és a példamondatok tükörfordításban jelennek meg, amely megkönnyíti az anyanyelvi megértést. Főleg a brazíliai portugált kívánja bemutatni, de vannak utalások a portugáliai használatra is.

Forrásként több, mint negyven eredeti brazil és portugál nyelvkönyv anyagrészlete került felhasználásra, valamint személyes konzultációk Brazíliában és Portugáliában segítették e könyv anyagának összeállítását. A nyelvkönyv érdekessége, hogy különböző szinteken példafordításokat is tartalmaz.2014 októberében megjelent Vizvári Róbert VIVA BRASIL II. nyelvkönyve.
(321 oldal; 210x290; színes, puha borítású)

Ez a nyelvkönyv 8 év szerkesztett nyelvi tanulmányok anyagát foglalja egybe. A második kötet középfokú és felsőfokú nyelvi ismereteket mutat be. A könyv 5 ezer szó és példamondat segítségét használja az ismeretek elsajátításához.

Kiemelten foglalkozik a kötőszavakkal és részletesen mutatja be azokat az eseteket, amikor kötőmódot kell alkalmazni, nagy részletességgel taglalja a határozói és igei kifejezések témakörét, valamint ismerteti az igei vonzatok alkalmazását. Bemutat eredeti újságcikkeket is, aminek elsajátítása már magasabb színtű tudást igényel.

Hasznos lehet, hogy a nyelvészeti anyag és a példamondatok tükörfordításban jelennek meg, amely megkönnyíti az anyanyelvi megértést. Főleg a brazíliai portugált kívánja bemutatni, de vannak utalások a portugáliai használatra is.

Forrásként több, mint negyven eredeti brazil és portugál nyelvkönyv, valamint személyes konzultációk Brazíliában és Portugáliában segítették e könyv anyagának összeállítását.

A nyelvkönyv érdekessége, hogy nagy terjedelemben, 19 témában, különböző szintű és tartalmú példafordításokat is tartalmaz.2015 májusában megjelent Vízvári Róbert ¡VIVA ESPAÑA! nyelvkönyve.
(428 oldal; 205x290; színes, puha borítású)

Ez a nyelvkönyv 8 év szerkesztett nyelvi tanulmányok anyagát foglalja egybe. Az első kötet kezdő szinttel középfokig mutatja be a nyelvi tudnivalókat. A könyv 6 ezer szó és példamondat segítségét használja az ismeretek elsajátításához. Hasznos lehet, hogy a nyelvészeti anyag és a példamondatok tükörfordításban jelennek meg, amely megkönnyíti az anyanyelvi megértést. Ez a tanulmány főleg a spanyolországi spanyolt kívánja bemutatni.

Forrásként több mint negyven eredeti spanyol és argentin nyelvkönyv anyagrészlete került felhasználásra, valamint személyes konzultációk Spanyolországban és Argentínában segítették e könyv anyagának összeállítását.